Les Claveaux; rechts: de gîte met het terras
het huisje

De gîte (huurhuisje) is onderdeel van de 18de-eeuwse boerderij Les Claveaux, die net buiten de dorpskern van Eyzahut ligt. Vroeger bestond de boerderij uit drie kleine huisjes. De kelders zijn nog in de oorspronkelijke staat en ook aan de buitenkant is er niet veel veranderd. Binnen is het huis wat verbouwd en van modern comfort voorzien, maar zonder dat het daardoor zijn charme heeft verloren. Vanaf het terras van de gîte en vanuit de tuin heeft men een prachtig uitzicht op de falaise van Eyzahut.

indeling

Op de benedenverdieping is er een woonruimte (4,70 m x 4,20 m) met keukenhoek en een ruim terras op het zuiden (4,20 m x 2,50 m).
Boven is er een slaapkamer (3,20 m x 3,20 m) met twee eenpersoonsbedden die desgewenst als één bed opgemaakt kunnen worden. Daarnaast is er een badruimte (1,55 m x 1,10 m), met douchekabine, wasbak en toilet.
Aanwezig zijn: koelkast, fornuis met oven en afzuigkap, koffiezetapparaat, goede pannen; eettafel met stoelen, bedbank, houtkachel en een radio/cassette/cd-speler.
Op het terras: ronde tafel met parasol en rieten fauteuiltjes.
In de tuin: barbecue en tuinmeubilair.

Wifi is gratis beschikbaar.

woonruimte, benedenverdieping
  volgende pagina
klik hier voor meer foto's terug naar beginpagina